perjantai 11. huhtikuuta 2014

Life after spring break

Tervehdys!
Spring break tuli ja meni. Mahtava reissu ja tuli koettua vaikka ja mitä. Käytiin Disney Worldissä, Key Westissä, South beachilä ja monissa muissa hienoissa paikoissa. Jopa tämä kalkkilaivan kapteeni sai vähän rusketusta ja olin tyytyväinen. Kuten aina lomille käy, myös tämä loma loppui liian nopeasti ja takaisin tullessa oli kylmä paluu arkeen. Heti ensimmäiselle viikolle sattui mukavasti pari tenttiä ja pari isompaa assignenttiä. Siinä sitä sitten haaveiltiin pääsystä takaisin Floridan helteeseen. Arki lähti kuitenkin rullaamaan hyvin ja ensimmäisen viikon jälkeen ei kauheasti mitään erikoisempaa ollut. Oikeastaan kaikki tentit on tässä vaiheessa käytynä, ehkä joku 3 jäljellä. Viimeiselle viikolle on vain tehtävänä kaksi isompaa ryhmätyötä. Ryhmän etsiminen onkin ollut yllättävän haastavaa, kun kurssilaiset saavat itse valita ryhmät ja kaikki muut tuntevat jo toisensa, olen saanut nähdä vaivaa ryhmän löytymiseen. Ryhmä löytyi loppujen lopuksi ja oli hauska kuulla, että olin ollut heidän ryhmässään alusta asti. Itsehän en tätä tietoa ollut saanut.

Täällä monet asiat saavat aina minut yllättymään. Laskentatoimen kurssilta olin yhden luennon poissa sairastumisen takia ja heti seuraavalla luennolla opettaja tulee heti aluksi kysymään, että onko kaikki hyvin, kun en yleensä ole poissa. En usko, että Suomessa näin kävisi (ainakaan ei ole minulle käynyt :D). Muutenkin ihmiset ovat todella ystävällisiä ja ottavat muut helposti mukaansa. Olin pari viikkoa sitten frat partyissä ja tapasin erään pojan Indianasta, joka esitteli minulle frat partyjen hohtoa ja olin hänen seurueessaan melkein koko illan. En ole nähny häntä sen jälkeen, mutta hauska ilta oli ihan random seurassa! Vietiin viime viikonloppuna myös pari vaihtaria ensimmäistä kertaa baariin. Ei kuulemma ollutkaan ihan kauhea paikka, vaikka ennakoluulojen mukaan siellä suurinpiirtein koko baarin väki oksentelee lattialle ja käyttäytyy häiritsevästi. Ilta meni hyvin ja päästiin nauttimaan irkkupubin tunnelmasta Irlantilaisen bändin säestämänä. Ilta jatkui pikku tunneille asti ja päästiin kokeilemaan paikallista yöruokaa eli keksejä ja jäätelöä, oli ihan mielenkiintoista.

Opiskelua täällä on tosiaan aikalailla tasan 30 päivää jäljellä. Tuntuu, että aika on rientänyt ohi ja en ole vielä ehtinyt kiertämään Amerikkaa tarpeeksi. Tämän johdosta päätimme parin vaihtarin kanssa lähteä ensi sunnuntaina Niagaran putouksia ihailemaan. Tuleepahan sekin rustattua yli bucket listiltä.
Harry Potter -maa Orlandossa

Hemingwayn kodin portaikolla



Justiin tultiin takaisin fratpartyistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti