tiistai 22. huhtikuuta 2014

Loppukirin aika

Hei taas!
Täällä on ollut paljon toimintaa viime päivinä. Toissa viikonloppuna lähdettiin porukalla käymään Niagaran putouksilla ja reissu oli aivan huikea. Sää oli aurinkoinen ja oli ihan mukava päästä auton rattiin pitkästä aikaa. Itse putoukset olivat aivan järkyttävän kokoiset ja niistä lähtevät äänet olivat mahtavia. Jotenkin sitä aina onnistuu yllättymään minkälaisia luonnon monumenttejä maailmasta löytyy. Käytiin myös Buffalossa syömässä paikallisia wingssejä ja lopulta oltiin aamuyöstä takaisin asuntoloilla.

Itse viikko meni tosi nopeasti. Opiskelua ei ollut kauheasti ja tuntuu, että opettajat säästelevät kouluhommia ensi viikon finalsseja varten. Katsoin nopeasti aikatauluani ja kolme tenttiä olisi vielä jäljellä ensi viikolle. Parista kurssista on myös ryhmätyö tehtävänä ja olen huomannut, että se on erittäin suosittu opiskelumuoto täällä päin. Vaihto-oppilaana ryhmän löytäminen oli vähän haastavaa, mutta onneksi löysin molemmille kursseille hyvän ryhmän ja täällä parasta aikaa väsäilen niitä.

Viime viikonloppuna sitten oltiin ainoastaan Youngstownissa, mutta tekemistä kyllä riitti. Perjantaina täällä oli kansainvälisen opiskelijajärjestön järjestämä formal party, missä päästiin pukeutumaan vähän hienommin, tanssimaan ja nauttimaan eri maiden esityksistä. Erityisesti Intian tanssishow oli erittäin hieno ja pääsipä sitä myös vähän tanssimaan valssia sekä toista tanssia, jonka nimeä en nyt tähän hätään muista. Iltaa jatkettiin paikallisessa ravintolassa ja opastin parille kiinalaiselle vaihto-oppilaalle mitä baarista kannattaa tilata. Loppu viikonloppu meni lähinnä beachvolleytä pelaillen ja nauttien n. +25 asteen lämpötiloista. Sunnuntaina kävin tutustumassa Korealaiseen kirkkoon ja oli ihan positiivinen kokemus. Ihmiset olivat erittäin mukavia ja helposti lähestyttäviä. Korealaisilta vaihto-oppilailta oppimat fraasit tulivat siis hyvään käyttöön! :D

Palaillaan taas myöhemmin!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti